Upprepning av förra inlägget...

Tja...inte mycket nytt händer här. Spirith blev faktiskt mycket bättre precis efter senaste blogginlägget, så bestämde med veterinären att vi avvaktar med röntgen. Han var helt ohalt i mitten av förra veckan. Äntligen! Meeen, nä, man får aldrig ropa hej. För sen på helgen var det tillbaka igen... Inte så farligt som tidigare, men han markerar ändå tydligt. Nu är han satt på antibiotika i en vecka för att testa, annars blir det röntgen. Kul med djur... Tur de går ute på bete i alla fall, annars hade han varit helt odräglig nu...
 
Vi murade klart så långt vi kunde häromveckan och nu i veckan har vi hämtat hem lecbalkarna. Nu är det bara att vänta på att muraren har tid att komma också, så borde väggarna bli klara innan sommaren :)
Status så här långt:
 
 
 
Något annat roligt som händer:
Den här lilla damen har legat och ruvat på ägg i två veckor nu. Hon fick sällskap av Rubella efter några dagar, så vi delade upp äggen mellan dem. 7 ägg totalt har de att ruva på, får se om det blir några kycklingar nästa helg.
De har lättat på restriktionerna för fågelinfluensan nu så man får släppa ut hönsen fritt igen. Vilket jag gjorde häromdagen. Jättekul tyckte hönsen! Inte alls lika kul tyckte Björn. Tror vi måste hägna in grönsakslandet innan vi upprepar det hela...
 
 
 
Men visst är det härligt att det äntligen börjar bli lite sommarkänsla! Någon som är väldigt nöjd över det är den stora svarta lurven. Det här fotot är taget från vardagsrummet på kvällen när vi andra gått in för länge sedan... Det är inte så att han gör så mycket heller, han ligger där i gräset och njuter (och kanske hoppas att det ska komma förbi någon som vill leka med honom, då bollen aldrig är långt borta).
 

Kommentera inlägget här :