Hej mitt vinterland!

Jag måste erkänna att jag inte alltid tyckt det varit alldeles hemskt att inte kunna rida i det trista, gråa och mörka vädret som vi haft det senaste. Men idag, när man vaknar upp till ett gnistrande vinterland, då sitter banne mig gråten i halsen. Snön är som gjord för att galoppera fram på i full fart.
 
Jaja, jag och Sasha gjorde det bästa av situationen och tog oss en promenad i kylan. Så fantastiskt vackert det är med snö och rimfrost på träden!
 
 
 
 
 
 
 

Så var julen över för den här gången

Nu är vi hemma och har landat i soffan efter några hektiska dagar. Först ut var julfirande i Motala med Björns familj. Traditionsenligt svenskt på julafton, följt av australiensisk frukost på juldagsmorgon.
 
Björn i full färd med att klä granen.
 
Julbord - mums!
 
Stackars tomten blev överfallen av en galen hund som försökte bita honom i näsan...
 
Glada julklappsöppnare
 
 
 
Vi hann med en liten morgonjogg innan frukosten på juldagen, första dagen man faktiskt kände att det var vinter!
 
Aussie-breakfast - helt min typ av frukost :)
 
Sedan bar det av till Skara för julfirande hemma hos min faster med familj. Riktigt trevligt även om ljudnivån var några decibel högre än i Motala. Inga bilder därifrån tyvärr, men däremot från annandagens utflykt till Kinnekulle (vårt svar på Omberg).
 
 
Björn var nöjd med sin julklapp. Mamma - jag ska hälsa att du inte lär bli mormor än på ett tag, han har sin kvällssysselsättning klar lång tid framöver.
 
 

Jullov

Jullov!!! Eller nästan i alla fall, ett par timmars jobb på måndag och tisdag är inplanerat, men sen så är jag helt ledig till den 7e januari. Vi åker till Motala den 23e och firar julafton där, sedan blir det direkt till Västergötland för vidare firande där, hemma igen på annandagen.
 
I torsdags hade vi möhippa för två kollegor på jobbet, en gifte sig i smyg för några veckor sedan, den andra ska gifta sig i början på januari. Shettistrav, bowling och middag stod på schemat. Jag har inte kört shettis (eller något större heller) sedan Antiztiden för sisådär hundra år sedan så det var riktigt kul!
 
 
Idag var det dags för ridhusträning igen. Förra gången fick vi inte vara med eftersom Sasha löpte, men nu så! Det var någon som var taggad till tusen som vanligt och skötte sig exemplariskt, Det är bara den där matten som ska lära sig hålla ordning på armar och ben.