En bild säger mer än tusen ord

Vissa har tråkigare på jobbet än andra...
 

Härliga tisdag

Imorse var det dags för pållen att få nya skor, så jag åkte ut innan jobbet för att rida och assistera hovslagaren (dvs lyssna på skvaller). Idag var en sådan ridtur som jag kan leva på i flera dagar. Morgondagg, frisk luft, solsken och pigga och glada djur, kan nog inte bli bättre!
 
Redo för att hitta på något kul!
 
Morgonmys
 
Nya dojjorna
 
Eftermiddagen spenderades i bil fram och tillbaks till Finspång tillsammans med Sara. Det var ett tag sen vi sågs så det var riktigt trevligt att få prata av sig lite.
Nu bjuds det på grillat och rödtjut hos mannen, sämre tisdag kan man ju ha :)
 
 
 
 
 

Road trip till polkagrisland

Nu börjar det verkligen kännas att man kommit in i vardagslunken igen. Dagarna går utan att man egentligen gör så mycket vettigt. Igår var vi i alla fall ute på en liten road trip med jobbet. Först bar det av till Jönköping för att träffa en läkare på hudkliniken som vi samarbetar med. Efter lite diskussioner om pågående och framtida projekt och rundvandring på labbet där så åkte vi uppåt igen till Gränna och Visingsö. Det var perfekt väder för att åka dit, solen sken och himlen var nästintill molnfri. Efter lunch, glass, rundvandring i ruinerna och lite polkagrisshopping så var vi alla rätt nöjda för dagen. På tal om polkagrisar så fick jag igår lära mig att texaspolkagris också kan heta indianpolkagris, cowboypolkagris, eller varför inte turkisk peppar-polkagris. Kärt barn har många namn... Så om du fastnar för en speciell liten gris - tro inte att det är lätt att hitta den igen om du inte går tillbaks till samma affär som där du köpte den! 
Glass i hamnen
 
 
Återupplever gamla barndomsminnen genom att klättra på ruinen
 
Bjuder på en bild från dagens ridpass på banan också. Det var första gången vi red där efter att staketet kommit upp. Underlaget släpper lite på sina ställen fortfarande, men jag tror att det kommer sätta sig rätt fort. Spirith skötte sig jättebra i alla fall. Jag har nog sagt det förr, men det är så kul när han gör framsteg för varje ridpass. Idag prövade vi på att flytta undan lite för skänkeln. Jag gav honom massor med beröm så fort han gjorde rätt så efter ett par gånger gick det som hejsan!
 
Imorgon är det dags för dressyrträning igen, ska bli riktigt kul :)