Valborg

Nu tar jag snart helg! Det har varit en slitig vecka, jag har varit på jobbet senast kvart över sex varje dag för att hinna med allt. Husvisning i måndags, agility och hoppträning i tisdags och hovslagare+after work igår.
Spirith var riktigt taggad på hoppträningen, det blev mycket försök till bus och bock vilket inte hör till vanligheterna ;)
 
Sasha var minst lika taggad på agilityn, stackarn skäller så mycket så hon biter sig i tungan och börjar blöda. Det ser jättemysigt ut när hon typ tuggar blodig fradga... Idag ska hon på besök hos farbror doktorn för att göra en liten check så allt är bra. Vi får se vad stackarn tycker om det, veterinärer är ju inte hennes favoritpersoner.
 
Valborgsfirandet blir lugnt för vår del eftersom det är tävling imorgon. Men lite god mat och eventuellt en brasa blir det i alla fall. Trevlig helg på er!

Födelsedagsfirande

Den här helgen har varit sådär lagom full, vi har inte varit sysslolösa men man känner sig ändå relativt utvilad inför jobbveckan. I fredags var det dags för ännu en omgång av halv åtta, denna gång hemma hos Karin. Mat och vin i mängder gjorde att man inte var så jättepigg på lördag morgon ;)
Fick med mig syrran ut till stallet för lite hoppning hemma på banan. Jag kom på häromdagen att vi inte hoppat vattenmatta på länge, så jag gjorde min egna variant med hans blåa fleecetäcke - jättesnyggt! Det var inga problem alls, han hoppade lite stort över det första gången, men sen rörde han inte ett öra.
 
På lördagskvällen kom Björn föräldrar, John och Kristin hit på middag för att fira födelsedagsbarnet. Björn hade gjort tjälknöl på älg, riktigt göttigt.
I morse var det paketöppning i sängen, det var någon som var väldigt intresserad och då menar jag inte han som fyllde... Tyvärr inget roligare än lite kläder och vinäger i paketen, så hon gav snart upp...
 
Nu är vi nyss hemkomna från en riktigt trevlig eftermiddag hos John och Maria där vi blivit bjudna på tårta och grillat. Första gången på riktig grill och äta utomhus för vår del och första kubbspelet för säsongen :)
 
 
 
 

Hoppträning och knottäten

I tisdags var det dags för hoppträning igen, denna gång ute på Ekenäs. Riktigt härligt att få hoppa ute i det fina vädret! Pållen skötte sig jättebra, allt kändes väldigt lätt och enkelt. Hoppas att det känns lika bra den 1a maj, då är det dags för säsongsdebut i Sörping :)
 
 
Men vad knotten har varit på honom helt plötsligt. Alldeles söderbiten under magen och på skapet. Sol och värme har inte bara sina fördelar... Bara att tvätta, smörja och hoppas att de håller sig undan framöver.
 
Någon som var nöjd efter måndagens intervallpass
 
Sasha den stackaren tyckte värmen var väldigt jobbig dock, hon kunde inte hitta tillräckligt många diken att svalka sig i...