Produktiv ledighet

Poff så var två veckors ledigt till ända och imorgon är det dags att börja jobba igen. En vecka ledigt till hade inte skadat, men det känns inte så tungt ändå.
Julafton firades för en gångs skull hemma i Lidköping med mostrar och familjer, vilket var jättetrevligt. Det var många år sedan sist, för det mesta så har vi firat julafton med Björns familj och sedan åkt till Lidköping för att fira juldagen med pappas sida av släkten. I år blev det tvärtom, vi åkte hem juldagen och träffade Johns föräldrar som var på besök från Australien.
 
Nyår firades i Lambohov hos Christian och Annica, där vi bjöds på supergod mat och jättetrevligt sällskap. De har ett trevåningshus så vi kunde se raketerna rätt bra från tredje våningen. Det där förbudet verkar inte ha gjort så mycket...
Utöver jul- och nyårsfirande så har vi bara varit hemma och fixat. Vi har fått en massa saker gjort, hur skönt som helst. Vi tog det lugnt på nyårsdagen, men i övrigt har vi jobbat på som tusan. Vi fick målat golvet på toaletten och målat alla spikhål i lister m.m. Vi har rensat bort all gammal taggtråd och fårstängsel i skogen bakom huset. Det var inte direkt igår de blev uppsatta, det var flera stora tallar som hade tråd mitt inne i stammen. Björn fick bort en hel del av allt körsbärsris i trädgården den enda dagen vi hade minusgrader och vi har röjt i skogen. Sist men inte minst så har vi även lagt plattor utanför växthuset och en plattgång fram till det. Det är fortfarande en hel del träd som ska ner och vi ska fortsätta lägga plattor bakom växthuset, så vi kommer inte gå sysslolösa framöver ;)
 
Här kommer ett gäng före/efterbilder för de som är intresserade :)