Hoppeliskutt

Igår var vi iväg på vår första hoppträning sedan någon gång i höstas. Det tråkiga med att vara på Göstad och träna för Karin är att det bara går att träna när underlaget är ok eftersom vi måste vara utomhus. Men nu blir det till att åka till Åhs och vara med på deras träningar ett par gånger i månaden istället så vi håller igång hoppningen lite. Träningen gick faktiskt riktigt bra, det var mycket markarbete med fokus på att få hästarna lugna (inte Spiriths största svårighet precis) och att rida i ett jämnt, lugnt tempo. Kul att få hoppa igen!

Helgaktiviteter

Min telefon bestämde sig för att det var onödigt att ta emot alla sms som skickades till mig förra veckan, så har ni skickat något och inte fått svar beror det inte på att jag är otrevlig utan på att jag inte fått det. Jag har gjort en återställning och nu verkar det faktiskt (peppar peppar) funka.
 
Helgen som var spenderades i goda vänners lag, mycket trevligt :) På lördagen kom familjen Jufvas hit för pulkaåkning och middag. Pulkaåkningen var väl sådär populär hos barnen, pappan verkade däremot roa sig ordentligt och åkte ned för diverse kanter och trappor med snowracern. Pyssel och spel inne gick däremot bra, Sigge var så snäll och lånade ut sin målarbok till mig - efter flertalet förmaningar att jag inte fick måla utanför kanterna. Men om jag råkade göra det någon gång så var det ingen fara. Han kom och kollade så jag skötte mig några gånger, men jag tror nog att jag fick godkänt :) Det finns faktiskt målarböcker för vuxna, vettitusan om jag inte ska köpa mig en.
 
Fejnt va? Och inget utanför kanterna :)
 
På söndagen åkte vi hem till Linda, Kalle och Fred med en vääääldigt försenad namngivningspresent. Vi var ju lite dåliga på det där med datum just när namngivningskalaset var... Korv/kolbullegrillning till lunch och fika inne efteråt, en alldeles perfekt söndagsaktivitet.
 
Hemma har vi hunnit med att spackla tak och väggar och slipat dessa (häften av väggarna är fortfarande kvar). Vi hade lite hjälp i slipdammet häromdagen...

Brrr

Visst är det underbart att komma till jobbet och termometern på kontoret visar det här för tredje dagen i rad:
 Tur att jag har fleecetröja och tog med varma sockar idag...