Fotosession

Fotograf-Björn fick jobba lite i helgen och fota diverse djur och människor. Först ut var hästarna i lördags. Vi tänkte passa på att få några snygga bilder i vackra höstfärger. Tyvärr har ju de flesta löven redan ramlat av, men jag tyckte att det blev riktigt fina bilder ändå. Han kan, min man 😊
 
 
 
 
 
 
Idag var det vovvarnas tur. Hann inte få över alla bilderna, men den här kom med iaf. 
 
I övrigt har vi mest pysslat i trädgården hela helgen. Krattat löv, grävt mm. Dessutom bytte vi till vinterhjul på bilen vilket känns skönt nu när smhi säger att det ska bli minusgrader och snö i veckan...
Igår åkte jag och Sara en sväng till Sharpman som hade rea. Jag fyndade en väst, Sara ett grimskaft 😉 Sedan blev det mat, spel och vinkväll i Alguvi för första gången den här hösten. Herrgud säger jag bara, min mage stod åt fyra hörn när vi skulle åka hem. 
 
Vi skördade (årets sista?) jordgubbe igår också. Förvånansvärt god faktiskt!
 
Idag har jag, Sara, hästarna och Sasha varit ute på långtur i det fina vädret. Knappt två mil blev det, på jättefina grusvägar med knappt ett enda hus i sikte på hela rundan - underbart!

Mitt i veckan

Regnet gjorde att jag inte var jättesugen på att rida i måndags. Istället tog jag tag i den årligen återkommande sysslan: klippa häst. Eftersom vi inte är igång och tränar så mycket (måste hålla i pengarna efter bergvärmeinstsllation och bilköp) så halvklippte jag bara den här gången. Vi får se hur bra det funkar, om han kommer bli för svettig där pälsen är kvar. Än så länge funkar det fint i alla fall. 
 
 
Äntligen har de varit ute och fixat grusgången också. Kanske inte det bästa finliret jag sett, men vi orkar inte krångla. Plus att de ju hade behövt byta allt för att det skulle se helt bra ut, men det hade nog inte försäkringsbolaget gått med på... Jaja, jag tänker att vi ändå vill byta ut slipersen mot något annat någon gång i framtiden.
 

Lischöping

Jag som tänkte att det bara var ett par dagar sedan jag uppdaterade här, men det hade visst gått över en vecka sedan sist. Vi åkte hem till Lidköping en sväng i helgen och hann nog med att träffa alla i familjen som bor inom några mils radie. Vi har hängt med brorsan och kidsen både fredag- och lördagkväll så nu har vi mer eller mindre hål i huvudet efter allt prat ;) I lördags tog vi en långpromenad ute på Hindens Rev i blåsten. Lite småkyligt, men skönt att få komma ut och röra på sig. Sedan fick Sasha träffa valp, vilket hon mest tyckte var blä. Tror tanten har blivit gammal, det var helt omöjligt för stackars Tosca att få igång henne, trots idoga försök. Kan ju ha berott på tvåtimmarspromenaden ett par timmar tidigare också...
 
I söndags svängde vi förbi lillbrorsan som fyller 25 nästa helg och grattade honom lite i förskott. Passade på att säga hej till Johanna också när vi ändå var i krokarna. Och sedan förbi farmor på lite fika innan vi brummade hemåt igen. En helg kan gå rätt fort, även om vi hann med mycket.
 
Ibland är det inte lätt att vara hund...
 
Tyvärr heeelt ur fokus, men ungefär såhär gick kvällarna till :)