Semester!

Tjoho, äntligen semester! Vi har redan anlänt till vårt första stopp, Motala, (för fjärde helgen i rad) där Björn har sin stora tävling för året - Vättern triathlon. Vi hoppas att smhi har fel och att det blir varmt och skönt imorgon så att simningen faktiskt blir av. 
 
Dagen startade på bästa sätt med lite busridning ute på gräsfältet. 
 

Taggar Boxholm och saknar Jippi

Nu är det bara 1,5 månad kvar till Boxholm, hoppas verkligen att jag hinner anmäla mig (risken är att anmälan öppnar när jag är uppe i obydgen) och att vi håller oss hela och friska fram tills dess. För att tagga till lite satt jag och kollade genom min och Jippis start där för ett par år sedan. Tredjeplacerade av 40 starter var inte helt dåligt. Det året hade vi riktigt flyt, placerade i två av tre 90-starter, samt nolla och strax utanför placering i 100-debuten. Åh vad jag saknar henne ibland! Hon var inte alltid så pigg på att jobba hemma, men när vi kom ut på terrängbanan tändes jetmotorn därbak. Det var bara att styra, tuta och köra. Förhoppningsvis blir Spirith likadan, men än är det ett tag kvar.
 
 
 
 
 
 
 
 

Motala x3

Det var ett tag sedan jag skrev här senast, inspirationen har inte riktigt velat infinna sig. Men nu hoppas vi att den är tillbaks, semestern börjar ju hägra :) De tre senaste helgerna har alla spenderats i Motala. Första helgen vet ni redan om, då var det hopptävling som gällde. Förra helgen åkte vi dit för att heja på John som cyklade Vätternrundan. Jag förstår inte riktigt hur han hunnit med att träna innan med tanke på bröllop och allt som hör till, men han tog sig runt och på en bra tid dessutom.
 
Innan start                                                I mål knappa tolv timmar senare
 
Efter att vi tittat på målgången bestämde sig Sasha för att vattenvägen var den bästa vägen hem
 
Även midsommar firades i Motala. På dagen åkte vi ut till Medevi för traditionellt firande med dans runt stången, sedan blev det grillning hemma på kvällen. Sex liter jordgubbar på sju personer, det är lagom det ;)
 
 
Igår var det dags för vårsäsongens sista dressyrtävling, tillika hemmatävling. Knappa 70 starter gjorde att jag inte kom därifrån förrän efter sju på kvällen, men glada funktionärer och ryttare gjorde dagen riktigt trevlig ändå. Att Spirith sprang på fint gjorde inte saken värre. 64,4% i LC:1 och 65,5% i LB:1 trots ösregn ska man inte klaga på.
 
Den här bilden visar ganska bra hur vår framridning såg ut...
 
Notera hur fint hudfärgade vita ridbyxor blir i regn
 
Till andra klassen sprack det upp lite i alla fall...för att sedan börja ösa ner igen precis när jag kommit ut från banan...