Lite positiva saker för en gångs skull

Igår gjorde vi (nästan) sista rycket på väggarna till stallet! Det är en liten del kvar som måste bäras av med hjälp av de nya väggarna innan vi kan göra klart helt, men det är bara några stenar som ska upp, så det borde hinnas med nästa vecka.
Vi fick hjälp av Mattias med sin lilla lastare att sätta balkarna på plats, så det gick väldigt smidigt och lätt. Björn blev kär i maskinen så vänta ett par år så finns risken att vi har en sådan hemma...
 
 
 
 
Klart! Lagom till att det kom en åskskur.
 
Vissa hade det lite tråkigare än andra...
 
Mamma och pappa var här och hälsade på i helgen också. Vi tog båten ut på Hövern i lördags och hängde där på en ö hela dagen. Lite lagom aktivitet när det var 32 grader ute. Lyckades inte med att fånga dagen på bild dock, men det var en riktigt härlig dag. Och betydligt roligare för Leyton än gårdagen ;)
 
Och: *peppar peppar*, vågar knappt skriva det här: penicillinkuren verkar ha funkat för Spirith som nu har varit helt ohalt i två veckor. Han fick skor på sig förra veckan och jag har varit igång och skrittat i snart en vecka. Han känns väldigt fräsch, så håll tummarna att det håller i sig.
 
Efterlängtad utsikt
 
 

Kommentera inlägget här :