Äntligen!

Jag har suttit på hästryggen igen!!! Sååååå skönt att äntligen vara relativt smärtfri och kunna fungera som vanligt. Spirith verkade vara rätt nöjd också, han har mest fått hänga med småponnyerna på skritturer senaste veckan, vilket kanske inte är det roligaste han vet ;)
 
 
Hönshuset går stadigt framåt. Björn har lagt ner ett jättejobb på husets gamla ytterdörr (som har en historia i sig) för att kunna återanvända den. Så nu i helgen målade vi och satte upp den. Dock måste det in fönsterglas sen, men det får bli längre fram i sommar. Vi var på Bauhaus och köpte dörrhandtag till den samt en golvmatta till foderdelen igår. Skapligt vilken tid det tog! Tror vi var där i en timme för något som borde tagit en kvart... Inte så oväntat, men någon gång kan man väl få bli överraskad? Dessutom köpte vi material till hönsgården så den ska förhoppningsvis upp nu i helgen. Vi hade hoppats på lite regn så det blir mer lättgrävt, men det var tyvärr inte många droppar som kom.
 
Så här ser det ut nu, det börjar ta sig :)
 
Spana in småttingarna, de har växt lite på en månad. Nyfikna är de också, och sällskapliga. Inte ett dugg rädda för varken hunden eller katterna heller. Frågan är vad katterna säger om dem dock. Vi har inte vågat ha dem ute samtidigt än. De stora är inga problem, men småttingarna känns lite för små än så länge. Leyton har de här tre som favoriter däremot. Han har fortfarande inte gett upp hoppet om att de vill kasta boll med honom...
 

Kommentera inlägget här :