Långsamt framåt

Tja, man kan ju säga att man hinner betydligt mer när man har semester en vecka än när man har någon timme efter jobbet att pyssla varje dag. Och det här med att ha projekt som upptar all ledig tid samtidigt som man har tre svarta lurvbollar som just nu sätter sommarpäls - kan väl säga att vi har dubbelt så många djur i huset än vad vi borde ha, dammråttorna samlas på hög för tillfället...
Det tänker jag dock inte visa bilder på, ska se till att dammsuga innan vi får födelsedagsgäster på söndag...
Däremot kan jag visa bilder på hur byggandet av hönshuset fortskrider. Vi fick hjälp av Johan förra helgen (supertack!) så vi fick upp vindduk, läkt och började med ytterpanelen. Sedan har vi fortsatt att fixa lite varje kväll så nu är panelen uppe helt på tre av fyra väggar och sista långsidan är en bit på väg.
 
 Från det här förra helgen...
 
 
Till det här idag. Det tar sig!
 
Invändigt. Hönsdelen kommer vara längst bort, foderförvaring i mitten och sen redskapsbod närmast.Totalt blir det 15 kvadratmeter stort.
 
Måste visa bild på våra tulpaner i växhuset också. De sjunger på sista versen, men så vackra! Älskar den här tiden på året när grönskan börjar komma. Man blir så himla glad bara av att se alla färger runt omkring.
 

Kommentera inlägget här :