Skridskor, snögubbar och kloklippning

Vi har faktiskt hunnit med lite här hemma också efter att vi kom hem från Norrland.
Jag och Leyton hängde hemma i torsdags och det märktes tydligt att han saknat oss, han var betydligt mer klängig än vanligt. Han har ju varit med Aase och Leif ett par nätter nere i stugan tidigare, men vi har inte varit borta från varandra så här länge tidigare.
 
Jobba med vovve i knäet - inte alltid det lättaste.
 
Johan hörde av sig i helgen och frågade om vi ville följa med en tur ut på Roxen. Jag har aldrig testat långfärdsskridskor tidigare, men det gick faktiskt över förväntan. Ramlade en gång, men det var för att jag fastnade i vass som frusit fast i isen. Isen var inte direkt så tjock, men vi klarade oss från att drutta i. Och hade vi gjort det så hade vi haft vatten upp till midjan, djupare än så är det inte. Enligt Johan i alla fall ;)
 
 
Väl tillbaks igen så bjöd Åsa på lunch, lyxigt värre. Barnen gick ut för att göra snögubbar, vi andra fick gå ut efter ett tag och hjälpa till, för att undvika att Leyton snodde alla deras snöbollar.
 
Måste bara avsluta med att visa en film på hur det ser ut när vi klipper klorna här hemma nu. Från att springa och gömma sig till det här, är skapligt stolt över min lilla vovve :)
 
 

Kommentera inlägget här :