God jul!

Alla julklappar inhandlade, granen tog vi in och pyntade förra helgen så nu är vi redo för jul :)
En dag kvar att jobba, sen är det två veckors ledigt! Kom på i denna stund att jag inte sökt semester för torsdag+fredag nyårsveckan, kanske dags att göra det...
Planen för ledigheten är såklart julfirande, och sedan blir det att måla klart golvet på toaletten där uppe. Vi hann aldrig med det förra året och sen har det inte blivit av. Men nu ska vi försöka ta tag i det. Och om det bara kan bli minusgrader någon gång så ska vi bära bort alla rester från körsbärsträdet som fortfarande ligger i halva trädgården. Vi måste se till att köpa en flismaskin så vi kan flisa upp allt också. Det passar jättebra då vi behöver fylla på med flis inne i odlingsområdet :)
På tal om julklappar så var grannarna här i helgen och gav Leyton en present plus en julklapp. Julklappen får han inte än, men presenten fick han öppna direkt, fem minuter senare såg det ut så här:
 
Tacksamt...
Han lyckas fortfarande använda leksaken dock, att den är platt gör honom ingenting som tur är.
 
Jag var hästledig i söndags så kunde köra motorsåg hela dagen, vilket resulterade i att vi är ett 10-tal aspar fattigare (men desto mer ved rikare). Det börjar ta sig, nu är det inte många träd kvar i backen. Dock är det ett par stora granar på andra sidan vägen som också måste ner innan stallbygget, men de är för stora för mig, så de får Björn såga.
 
God jul på er!

Kommentera inlägget här :