Kurs och barnvakt

Hej hopp! Hur står det till? Idag har vi flyttat tillbaks hästarna till stallet, så nu är det tomt här hemma igen. Kommer sakna att bara kunna gå ut och mysa med dem 😕 Men skönt att ha ett riktigt stall med belysning och lite mer plats nu när hösten kommer. Kan dock säga att jag är mer än skapligt sugen på eget stall, så nu är det dags att ta tag i det där. 
 
Vad har hänt annars på sistone? Jag var ju på kurs i Nederländerna onsdag till fredag förra veckan. Kursen var i en mindre stad strax utanför Amsterdam så det var väldigt smidigt att åka dit. Dock lite nervöst på fredagen om jag skulle komma hem eller inte. Nästan alla flyg på förmiddagen var inställda pga blåsten, men som tur var så blev det bättre så mitt flyg på kvällen gick som det skulle. Kursen (bildanalysprogram) var riktigt bra, om än lite väl intensiv. De har haft kursen i ganska många år och trots att det tillkommit många nya applikationer så är den fortfarande lika lång. Dvs många grejer på kort tid.
 
Lagom mosig i hjärnan till helgen med andra ord. Helgen spenderades här hemma, barnvaktandes Sigge och Sonja. Vi byggde en äventyrsbana i skogen, är faktiskt riktigt nöjd med hur den blev. Sigge var en riktig stjärna med såg och hammare. Sonja hade inte riktigt lika bra tålamod, men tyckte däremot om att testa alla hinder. Hon var väldigt ridsugen hela helgen och var den som kom på att vi skulle ut på ridpicknick. Detaljerna satt och planerades på lördagskvällen, det skulle vara fika till oss och äpplen till hästarna. Eftersom Sigge är lite höjdrädd kunde han få rida på Hamdir. Dessutom skulle de då bli ungefär lika stora eftersom Spirith är större än Hamdir, men Sonja är kortare än Sigge. 
 
Testar banan
 
Sigge på "A-hindret". Det bästa hindret enligt honom. 
 
 
 
Ridpicknick. Tur man har snälla hästar :)
 
 
Smider planer på frukosten. 
 
Efter en sådan helg är det inte konstigt om man är lite trött...
 

Kommentera inlägget här :