FT-vecka

Nu går vi in i veckan när stackars Björn knappt kommer se mig hemma. Vi har över 200 starter i helgen och har nog rekord i antal starter på ponnydagen. Kul! Men det kommer bli långa dagar, dressyren börjar 7.30 och vi räknar med att sista start går ut i terrängen runt 19. Om allt flyter på som det ska dvs. 
Jag ska försöka hinna med att starta själv också, som tur är på lördag, vet inte hur jag skulle hunnit fixa ordning hästen annars. 
 
Här hemma har vi kört hästbajs till hundens stora glädje. Han hjälpte till så bra både att mocka ur boxen och få upp det på släpet i stallet och med att ösa ned i landet här hemma. Dessutom tog han ett eget initiativ och spred ut det ordentligt också... Och när man blir trött är det bara att lägga sig och sova i högen, det är så mjukt och skönt. 
 
Vi har ju haft en gammal pump liggandes här hemma som vi velat få upp någonstans. Nu tog vi tag i det i helgen så vi rullade bort en brunnsring från gamla brunnen i sommarhagen bort till växthuset. Jag grävde en grop för att få plats med pumpen och sen var Johan så snäll att han tillverkade ett lock åt oss med överblivna brädor från deras altanbygge. Vi är jätteglada, kunde inte fått till det så bra (och så snabbt) själva! 
 
 

Kommentera inlägget här :