Häst och hund

Alltså, så himla härligt med snö som stannar kvar för en gångs skull! "Tyvärr" så var det ju plusgrader på dagarna förra veckan så det översta lagret smälte och det blev isgata, men nu har det kommit ny snö så nu är det betydligt bättre. Som tur är, för Spirith tappade en sko för några veckor sedan och tyvärr hade hovslagaren bara skor med två broddhål, så nu har han fyra i fram och två i bak. De som säger att det inte är någon skillnad på två och fyra broddhål kan gå och slänga sig i väggen, det är som natt och dag! Jag vågade knappt rida när isgatan var som värst för han halkade så mycket, i vanliga fall är det inga problem alls.
Vi var iväg på årets första hoppträning i söndags, vilket till största del bestod av markarbete. Väldigt välbehövligt då jag inte kunnat rida på banan, tjock kramsnö och inte fruset under är ingen bra kombination. Idag ska vi förhoppningsvis iväg på träning nummer två :)
 
Ett par bilder från förra veckan när vi var ute en tur på morgonen. Riktigt vackert!
 
 
Valpen han växer så det knakar. Han fyllde ett halvår igår, då vägde han exakt 20 kg, så redan ett par kilo mer än Sasha. Får se vart det slutar :) I helgen var både familjen Jufvas och Gillies här, vi passade på att tolka med barnen nu när det gick. Tror att alla tyckte det var ganska kul. Leyton fick träna på att umgås med barn, vilket faktiskt gick riktigt bra när barnen förstod att det var bättre att hålla ned händerna och vända sig om istället för att vifta med armarna när han kom och ville busa ;)
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :