Effektiv helg

Den här helgen känns som att vi hunnit att göra väldigt mycket. Mamma, pappa, Eva och Pelle var i Linköping för att gå på vinmässan och kom ut till oss på lördagkvällen. Vi fick hjälp med att få upp den andra ackumulatortanken från källaren, plus att fixa till köksbordet så det inte är rangligt längre - perfekt! Vi bjöd faktiskt på middag också så det var inte bara arbetsläger ;)
 
Igår lyckades vi börja dagen med en kort löptur följt av en halvtimme i gymmet. Den f.d. landslagsmannen skulle promt ha sin blågula tröja när han nu gymmade för första gången i år. Han satsar stenhårt på Bondi Beach 2018. Mmm, vi får väl se hur det går med den saken, ibland är det mycket snack och lite verkstad... Vad tycker ni om den nya hyllan för vikterna förresten? ;)
 
Det blev en tur till svampskogen efteråt vilket visade sig vara en väldigt bra idé :) Jag har inte varit med om att hitta så mycket svamp på samma ställe förut, då är det ju riktigt kul att plocka!
Försökte ta en bild på hur mycket svamp jag hade framför mig, men löven är väldigt bra på att maskera dem...
Knappa nio liter fick vi ihop i alla fall, defintivt min bästa skörd hittills :)
 
 
Björn har torkat chili i veckan och mortlat ned till pulver och flakes. Det kommer räcka med ett korn ungefär, herregud vad starkt det är! Torkade ett par liter av svampen också när vi ändå var igång :)
Spana in de fina chilisarna som vi fortfarande väntar på att de ska mogna. Ser inte riktigt ut som när man bildgooglar (Peter Pepper), men de har en viss likhet...
 
 
 

Kommentera inlägget här :