Påskfirande

Ojoj så fort en långhelg kan gå. Vi har haft fullt hus här hemma. Kristin och Fredrik kom ner från Bollnäs i torsdags kväll och stannade till idag. Dessutom var Anton här fredag till söndag. I fredags vaknade vi upp till det här på morgonen: 
Lite kontrast mot förra helgens 18 grader. Det snöade hela dagen så vi fixade lite hemma och roade oss sen med en shoppingtur på Tornby, den som handlade mest var Björn!?
På lördagen var det betydligt bättre väder så då blev det ponnyridning på förmiddagen. Sedan tog gästerna en sväng till Cloettafabriken och Gamla Linköping, inklusive cloettaboden, (har jag sagt att mina syskon är ena riktiga gottegrisar?) medan vi försökte sätta upp automatiska lucköppnare till växthuset här hemma. Vilket inte gick så bra, Björn fick ta hjälp av snickaren sen. 
 
Igår mötte vi upp familjen Jufvas i Trollegater. Det blev nästan tre timmars grottutforskning. Vi var där lite innan så gick ner i ett par grottor två gånger. Herregud vad barnen var tuffa. Och dryga mot oss vuxna: men sätt lite fart då! Pfft, lätt att vara kaxig när man nästan kan gå raklång där vi vuxna måste åla oss fram. 
 
Vi har spelat en hel del i helgen. Har testat ett nytt som vi fick i julklapp förra året men som Björn inte trott att jag velat spela då frågesport absolut inte är min grej. Men här måste man inte veta ett exakt svar, bara kunna gissa ungefär när det hände. Så det var faktiskt riktigt kul att spela ☺
 
Idag har vi röjt sly i hagen, det känns i kroppen nu... Och inte är vi klara heller även om vi kommit en bra bit. Är det någon som känner sig sugen på att hjälpa till så får man mer än gärna göra det 😉
 

Kommentera inlägget här :