Halvvägs i Milano

Onsdag och vi är halvvägs genom konferensen. Inte den bästa jag varit på tyvärr. De två som är ansvariga för mikrofonerna under frågestunden sitter och snicksnackar under föredragen, vilket stör väldigt mycket. Sen är det som vanligt väldigt varierande kvalité på föredragen och tyvärr inte så många som jag tyckt varit så intressanta. Men lunch får vi så det räcker och blir över, och croissanter, kakor och juice till fika. Ska inte ställa mig på vågen direkt när jag kommer hem ;)
 
I övrigt har vi inte hunnit med så mycket än. I måndags tog vi en tur runt kvarteret där vi bor, åt en glass och hängde lite i en park innan konferensen började. På kvällen var det pizzabuffé, servitörerna kom ut med olika sorters pizza så det var bara att plocka åt sig av det som såg gott ut. När vi skulle traska hemåt upptäckte vi att det kanske var ett lite suspekt kvarter där restaurangen låg (och även campus då det ligger en gata bort) då vi passerade några arbetande tjejer på vägen hem. 
 
Igår tog vi metron in till centrum, tittade på duomen och knatade runt bland alla Gucci, Prada och Armaniaffärer. Hittade ett litet ställe där det blev aperitivo, följt av mojito och sedan glass på gelaterian bredvid. Så himla härligt att kunna gå runt i linne klockan tio på kvällen. Ikväll är det dags för social dinner så vi hoppas verkligen på riktig god italiensk mat. 
 
 
Imorgon var planen att smita lite tidigt från konferensen och ta tåget upp till Comosjön. Tyvärr säger väderleksrapporten att det ska komma nästan 20mm regn så vi får se hur det blir med den planen... Trist om det inte blir av, det är det jag sett fram emot mest på den här resan. 
 

Kommentera inlägget här :