Full rulle hemma

De var ju som sagt hemma och borrade för bergvärme veckan innan jag åkte till Milano. Förra veckan kom  rörmockarna, elektrikern och grävmaskinisten för att dra in och installera allt. Tyvärr hann de inte helt klart med alla rördragningar, vi skulle ju installera fyra nya element också så det kommer de och gör klart nu på onsdag. Det börjar bli lite kyligt på morgnarna nu så det vore väldigt trevligt att få igång lite värme :)
 
Igår roade vi oss med att ta ned gärdesgården mot diket (ni som vet hur jag kämpade för att få ordning på den kan tänka er känslan att behöva plocka bort den) eftersom trädfällaren KANSKE också kommer på onsdag. Han väntade hemleverans av ett paket från ett sådant där roligt företag som inte kan säga när på dagen de kommer...Dessutom drog vi fram flismaskinen och städade diket på en massa gamla grenar som både vi och tidigare ägare slängt där. Lite bättre blev det i alla fall.
 
I övrigt har vi försökt att återställa trädgården efter att den blivit sönderkörd av både borrigg och grävmaskin. Mycket jord och gräsfrön har gått åt och det är mer lera än gräs utanför fönstret just nu. Men men, det lär väl ta sig någon gång. Tur att det är höst och allt ändå blir grått och trist snart...

Kommentera inlägget här :