Kaputt

Vi lämnade in bilen för service igår, den har haft lite oljud för sig de senaste veckorna som vi ville få fixat. Meeeen, för att göra en lång historia kort: det blir en ny bil istället. Vilket innebär att veckan som kommer lär gå åt till att provköra bilar. Det vore skönt att hitta någon innan det är dags för semesterns långresor, grå faran kommer inte få gå längre än till jobbet och tillbaks. 
 
Vad händer annars? Vi jobbar som små dårar för att hinna klart allt innan semestern. Petra har stressat på med ett manus som ska in, vi ska boka och få in allt till höstens konferens i Milano och jag ska försöka få till några roliga resultat på mitt projekt. Jag jobbar ju som sagt en vecka till, stackars Björn kämpar på med sitt manus som också ska skickas in innan semestern, dvs han får jobba ytterligare en vecka. Och risken är att mitt parkinsonarbete kommer tillbaks nästa vecka och vi har tre månader på oss att fixa massor (om vi har tur dvs, annars får vi försöka med ytterligare en annan tidskrift). 
 
På tal om Björn så har han nu fått sitt efterlängtade motorsågskörkort :-) Så i helgen sågade han ned några träd som stod i vägen för eltråden. Vilken karlakarl jag har ;-)
 
Vi har äntligen skördat årets första grönsaker, trots att Björn fick anläggningsjord istället för planteringsjord. Rädisor och ruccola verkar kunna växa i alla fall! 
 
Planen för imorgon var egentligen att paddla kanot uppe i Rejmyre. Men med tanke på att det ska regna skjuter vi fram den planen lite. Typiskt, vi var till och med på hööks och köpte en flytväst till vovven häromdagen för att ha till paddlingen. Men hon kanske behöver den ändå, de hotar med 30mm regn...
 
 

Kommentera inlägget här :