Besök, födelsedagsfirande och kanottur

I helgen fick vi besök av mamma, pappa och Kristin som kom för att flytta hem Kristins grejer. Vi passade på att bjuda hem Björns familj också på lördagen för ett litet för tidigt födelsedagsfirande. Riktigt trevligt med massor av fina presenter :-)

Med den här veckan kom ju även det fina vädret så vi har hängt en del vid sjön. En av dagarna lyckades vi komma dit samtidigt som en tjej tyckte det var en bra idé att bada topless. Stackars pojkvännen fick snabbt som attan kila upp och hämta bikinin. Det misstaget kommer hon nog inte göra om fler gånger. Ok att det inte brukar vara så mycket folk där men några andra får man alltid räkna med ;-)

I onsdags brummade vi upp till Lotorp utanför Finspång för ett par dagars kanotpaddlande. Jättemysigt sjösystem att glida fram i - rekommenderas! Sasha fick pröva på kanot för första gången vilket gick över förväntan. Hon gnällde lite men det var aldrig tal om att försöka hoppa ur kanoten eller något annat dumt. Men vilket vattendjur hon har blivit! Hon bara simmar och simmar så fort hon får chansen. Kan ligga i hur länge som helst och vi var tvugna att binda fast henne till slut, för så varmt var det ju inte i vattnet och hon frös så hon skakade. 

Väl framme vid lägerplatsen mötte familjen Jufvas upp oss och det blev en kväll bestående av pizza, chips, folköl och svårnattade barn (sova i tält är spännande). Kanotturer lär det definitivt bli fler av, det är ett väldigt lätt sätt att komma iväg på något mysigt utan att det behöver kosta skjortan.

 

Kommentera inlägget här :