På väg hem - en dag för tidigt

Nu är julen över för den här gången. Vi har haft en riktigt härlig och mysig jul med mycket julmat, fika och julmust 😊 Planen var egentligen att stanna i Lidköping till imorgon bitti, men vi sitter i bilen på väg hem nu, för att åka till veterinären med Sasha. Hon lyckades att klyva en klo på julaftons kväll, troligtvis fastnade hon i mattan när hon höll på och kravlade runt för att torka munnen. Typiskt att det skulle hända nu, storhelg och allt. Hon har dock inte haft ont utan mest tyckt att det varit tråkigt att inte få komma ut och röra på sig så mycket. Och jobbigt att ha bandage på sig. 
 
Dessutom så verkar mamma och pappa att ha åkt på influensan så det hade inte varit så kul att stanna kvar en extra dag ändå. Håll tummarna för att vi klarar oss. 
 
Julafton i Motala. De som tyckte det var roligast att få paket var Nina och Sasha. Jag tyckte det var roligast att jag som aldrig spelat poker vann Texas hold'em 😀 Notera Sashas snygga badrock hon fick av sin husse...
 
 På juldagen blev det aussie-frukost med bubbel och färsk frukt - mums!
 
 Efter rådfrågning med veterinären på morgonen om vi behövde komma in redan då, vilket de inte tyckte var nödvändigt så länge hon inte verkade ha ont, så åkte vi vidare till julfirande hos faster med familj och sedan hem till mamma och pappa.
 
Fick träffa alla brorsbarn också, två med massor av spring i benen och en som mest åt och sov ☺
 

Kommentera inlägget här :