Födelsedagsfirande x2

Slutet av november är en hektisk tid för familjen Ingelsson då både Maria och Kristina fyller år. Kristina i onsdags och Maria igår så vi gjorde två flugor på smällen och firade båda två igår. Eftersom vi numera kan titulera oss skogsägare (om än i väldigt liten skala) så innebär det också att man kan hugga sin egen gran, vilket Maria önskade sig i 30-årspresent :) Så igår eftermiddag var det granväljar- och huggardags här hemma. John och Maria fick tag på en riktigt fin gran i alldeles lagom storlek, vi hittade en liten sak att ha vid farstutrappen och Kristina och Åke en ännu mindre till fågelbadet. Efter att ha traskat runt ett tag kan vi ju också konstatera att vi har en fin tillväxt på julgranar i dikeskanten utefter ängen. Dock får vi nog röja en del också ;)
 
 
När vi alla var nöjda och glada med sina granar var det gött att gå in och värma sig med lite kaffe och hembakad tårta som Maria hade med sig.
 
Men vi var inte klara där! Framåt kvällen åkte vi in till stan, mellanlandade på T1 för lite glögg innan vi tog oss ned till 1854 för att avnjuta lite god mat :)
 

Kommentarer :

#1: kristina

Tack för en härligt trevlig dag!
Det enda som fattades var liiite snö!
Men till jul så har det kommit!

skriven

Kommentera inlägget här :