Upplyftande helg

I lördags fick Spirith trava lite för första gången och det var knappt att man fick hejd på honom när det var dags att sakta av. Men vad fin och fräsch han kändes! Känslan av att vara igång igen efter den här tiden är helt fantastisk! Tror att Sasha är lika glad som Spirith och mig, fy tusan vad hon skäller när vi ska rida iväg.
Jag håller tummarna för att snön ligger kvar ett tag till så vi hinner ta några galopper!
 
I söndags följde jag med Sara på hoppträning för K G Svensson, snacka om att de fick jobba hårt under den timmen. Man var tvungen att ha lite skinn på näsan för han sparade inte på kritiken ("Ja du är ju inte någon Malin Baryard direkt"), men gjorde det ändå på ett humoristiskt sätt och var inte sen att berömma när de gjorde rätt. Det var riktigt inspirerande, man blir inte mindre träningssugen själv...

Längtar hit!
 
Vi hann även med ett fikabesök och lek i snön ute i Björkeberg. Ellen tyckte att Sasha var jätterolig när hon jagade snö. Och vi andra skrattade nog minst lika mycket bara för att hon skrattade, det är underbart med lyckliga barn som skrattar så de nästan kiknar :)
 

Kommentera inlägget här :