Äntligen lite julstämning

Nu äntligen börjar det kännas att det snart är jul! Årets första snö har kommit, tyvärr ser det dock inte ut som att den kommer ligga kvar så länge. Hoppas att det hinner komma mer så vi får en vit jul.
 
Idag skulle vi iväg på födelsedagsfirande till Björns kompisar som bor ute på landet. Eftersom väderleksrapporten såg ut som den gjorde messade Björn strax innan vi skulle åka och frågade hur det såg ut där. Fint och lite lätt snöfall var svaret så vi hoppade in i bilen och åkte dit. Vi hade det riktigt trevligt, det bjöds på älgstek, glögg och kladdkaka, mums! Sen när det var dags att åka hem kan man väl säga att det hade varit lite mer än lätt snöfall. Axel hade dessutom inte "hunnit att sätta upp snöpinnar" så det var helt omöjligt att se hur vägen gick. Som tur var kunde han vägen utan och innan så han fick åka före och spåra :) Men det gick inte fort hem, det var endast en uppsättning hjulspår och man fick stanna vid varje möte för att inte hamna i diket.
 
Väl hemma gick vi ut och lekte med Sasha en sväng. Hon bara älskar snön! Frisbeen fick följa med, och fick samma väg som alla andra leksaker vandra...den höll säkert i tjugo minuter innan den gick i bitar.
 
 
Igår var vädret lite finare så vi tog en tur till Tinnerö. Kameran fick följa med och det fotades en hel del. Nästan bara på hunden såklart...
 
 
 
Vi hann även med årets julbak igår. Lussekatter (i mängder), saffransbiscotti, knäck och gräddkola. Nu är det bara julklappsinköpen kvar så är jag redo för jul!
 
 

Kommentera inlägget här :